Hejdå

Nu faller allt.
Jag vill blogga, men kan inte. Jag har "typ" tid men jag är så... vad ska man säga?... Odisciplinerad kanske. Jag kommer på värsta idén så bah går jag och kollar hela fb istället. Precis så är det.
HEJDÅ! Kommer sakna er läsare! :( Mitt val, tycker inte synd om mig själv. Sen kommer jag säkert starta upp igen nånstans! Kanske en dag klickar ni er in på nån blogg, MEN det är ju HON! Hahah xd!
Jag lämnar bloggen med STOLTHET!

Random bilder bara.

TACK FÖR MIG!

Fettisdagen

Ni har väl inte missat att det är fettisdagen idag! En mumsig och god dag, jag älskar verkligen semlor! Såå gott! :D
För övrigt har jag tagit två hästar på ridtur idag, Pencez skritta ute och klättra lite, Ella red jag på volten i skritt och trav, för dåligt underlag för att galoppera.

Ridhus snart!

Nu åker vi till ridhuset med Pencez! Underlaget har blivit otrloligt DÅLIGT nu när det har börjat töa i nåra dar och sen frusit igen! Skriver senare, nu vill Pencez åka!

VILL TÄVLA FÄLTTÄVLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bästa rundan!

Hade sånt otroligt bra flyt, det kändes så himla sjukligt bra i den här klassen!! :D

Sitter i bilen påväg till GREVAGÅRDEN!

JAPP! Nu e vi p g till Grevagrden ja!  (det gar inte att skriva bokstaver med prickar over forutom i xD) cp sak....
vi kom ivag ungefar da vi hade tankt oss, lite sent men helt ok for att vara oss! haha! xD
Nu hade jag tankt plugga lite dressyrprogram, rider som sagt nr jag kommer fram. :)

HAHAH


Brist på rubrikideér...

Heeej allihopa, var hemma från skolan även idag, mådde inte bra på morgonen. Men sen efter jag hade vilat på eftermiddan så bara POFF nästan frisk! :D
Jag red Ella sen också. Nu när det har kommit så mycket snö så blir det mycket jobbigare för hästarna att galoppera för dom måste lyfta mycket mer på benen. Det tycker jag är bra, man behöver heller inte rida lika länge. Hon var väldigt pigg och glad!
Sen har jag packat alla grejer, dressyr + hopp + min utrustning! :)
Kommer troligen gå till skolan i morgon också, men kommer behöva gå lite tidigare så att vi kommer fram i rimlig tid. Jag tänkte rida där när vi kommit fram också. Det ska bli såå kul längtar ASMYCKET!! :D
Neeej, nu måste jag packa mina kläder! Vi höres... nån gång..!

Mobilbilder

TjoooRoo!
Hittade lite bilder på min mobil som jag tänkte dela med mig till er!
Sheila ville gå och hämta Lino, MEN det ville jag också så då fick vi göra
upp i dragkamp om grimman! Hahah dööööör! xD


Hon är ju för söt sheila alltså! :D


Matilda ville inte vara med på bild :(


Tierp i somras 3:a i LB. :)
Jaaa, alla har vi varit små... :')


Landslagsträning + Ride Up

I helgen är det landslagsträff igen. :D Just nu så är ju jag sjuk, men kommer nog vara hel tills vi åker...
Det kommer att bli två intensiva dagar, då det är två pass om dagen.
Jag och pappa och Ella kommer åka ner till Skövde, Grevagården där hela alltet är på Fredag eftermiddag efter skolan (slutar 15.15 -.-).
Ella får uppstallning där och jag får sova på Ryttarhotellet! :) Pappa får sova i lastbilen...
Lördagen är en träningsdag kan man säga och jag rider dressyrträning för Sissi Lilja klockan 10.10. Lunch klockan 12-13 och tränar banhoppning klockan 15.30. i grupp. Sedan 20.00 är det gemensam samling och "Genomgång terrängridning".
På söndag är det Ride Up och då ska vi rida ett internationellt program för enstjärnig klass. Jag måste ju lära mig det och när jag leta upp det såg att det var skitsvårt! Not good for me... Men jag vet iaf att Elsisen kan. :) 12.36 rider jag dressyren.
Ca 15.30 är det banhoppning på 110 höjd. Har ingen aning om när träffen kommer att avslutas, men kanske halv 6 eller nånting.
Lag-SM 2011 <3

Märkligt...

Jag tycker att det är lite konstigt och inte likt mig att bli sjuk igen. Jag var ju sjuk för cirka 2 veckor sen också och i början av januari, nu är jag också sjuk. Och jag har typ aldrig varit sjuk in my whole life liksom. :O
Fadern min, hävdar att jag sover för lite. Han är ju läkare så han vet lite om sjukdomar... Hehehh...
Men jag kan nog hålla med om det lite, man ska sova minst 9 timmar varje natt i min ålder och jag sover runt 7. Så jag måste helt enkelt gå och lägga mig tidigare om jag inte vill vara sjuk forever! Känns som att Gud hatar mig och gör mig sjuk på Alla <3 dag.

Tävlingsresultat söndag Södertälje 12/2 - 2012

Idag var det en väldigt stressig och intensiv dag. Från morgonen när vi kom till Södertälje tills sista och fjärde starten för mig har vi stressat mellan klasserna HELA tiden. Jobbigt men definitivt värt det!
I högtalarna ropade dom också ut att de hittat en mobil ute på vift. Det var min mobil det... Det är lite konstigt för jag tappar ALDRIG bort min mobil. Det är nästan min viktigaste ägodel, hehe. ^^
Träffade även massa härliga folk idag, även igår, men idag var det fler jag kände.

Det märktes dirket att det var regional tävling idag dock. Nu hade de släpat fram massor med titthinder, fler brytsvängar och hårdare konkurrens.

LB Pencez
Framridningen finns väl inte direkt nåt att säga om, han var kändes helt som vanligt.
Sen galopperade jag igång lite inne på banan fick en sjukt bra galopp och startade med den och red med den heeela vägen runt. Så sjukt härlig känsla, allt bara flöt på, hindrena kom och gick som ingenting. Omhoppningen blev väldigt bra utan några stoppsvängar, hade bra flyt i kurvorna istället! Dock så missade jag en innanför-sväng så tiden blev ett par sekunder långsammare än vad som krävdes för placering. C.ponnyryttarna rider ju som galningar!!!
MEN det här var nog våran absolut bästa runda någonsin.
0+0 fel

LB Eldstorm
På framridningen så tyckte jag att hon var lite stark och låg på en aning mycket, sprången på räcket vart inte toppen heller, men på oxern jäklar vad hon hoppade fint där!
Sen inne på banan var hon chokerande lydig. Lite samma feeling som med Pencez här, allt flöt på så otroligt bra! Satsade lite i omhoppningen och svängde lite. Felfria och tiden räckte till en 3:e plats! :D Men det var otroligt surt att jag var EN hundradel långsammare än Isa och Milton. Stora Wäsbyarna ägde i den här klassen alltså! 1-2-3-4 var från Stora Wäsby! :D Isa kom 1:a och 2:a, Jag 3:a och Amanda 4:a! :D Lite coolt faktiskt och OVANLIGT. ;)
0+0 fel, 3:e Plats!

LA A:0 Pencez
Eftersom att det gick så bra i båda LBna valde jag att starta Pencez i LAn i alla fall. :)
Nu märkte man att han var lite matt efter igår och idag. Och han bah SHIT det är ju högre och hoppade så himla högt över hindrena och var jättesöt! Det blev lite spända språng ibland då. På sjuan som var en stor maxad oxer hängde jag i innertygeln och låg väldigt stort. Så då blev det ett stopp där. Men sen kom igen och jag red ordentligt och bra avstånd, då hoppade han jättefint resten! Tog lite tid på mig vid stoppet så fick även ett tidsfel. Men detta var ju debuten och jag är väldigt nöjd med den, för det var ingen helt enkel bana bara sådär.
5 fel :)

LA A:0 Eldstorm
Jag förväntade mig inte någon jätteprestation av Ella, eftersom hon har inprincip skövlat hela banorna i de 3 senaste LAna, så jag red bara. Och bra gick det. Hon var i och för sig i några hinder men tillräckligt lite för att de skulle ligga kvar. MEN på SISTA hindret, tar jag inte upp i svängen och rider av henne med hela kroppen så hon blir låg, en aning låg och då rev hon frambommen på oxern med bakbena. Om hon hade haft Linosens bakben hade hon inte rivit! Det var ju oerhört irriterande att riva sista liksom. Men jag haka inte upp mig på det hon hade varit så fin tills jag kom och störde henne. 
4 fel

Filmer kommer så snart jag fått upp dom! Har faktiskt redan hunnit få upp Pencez LB från idag redan, HÄR!

 


Tävlingsresultat Södertälje lördag 11/2 - 2012

Det har varit en lyckad första tävlingsdag 2012. Eftersom att jag red Lino sist i LCn av ALLA, så behövde vi inte gå upp så himla tidigt heller vilket var väldigt skönt!
 
LC Marcellino
På framridningen kändes det inte så jättebra, backade lite för mycket och fick dålig känsla.
Men inne på banan var han bar helt cool och lyssnade superbra för skänkel och hand. Fick verkligen ett superduperbra flyt och Lino var helt fantastiskt fin! Banan var bra, inte bara rakt fram och snett igenom. Men eftersom Lino går avdelning B så hoppar vi bara grundomgången vilket var hinder 1-7. Bra för honom att inte gå så himla lång bana när han sedan ska hoppa sin största klass någonsin. Anyway var han hur fin som helst och vi fick en ny "bästa" runda! :D
0 fel

LB Pencez
På framridningen var han så himla ovanligt lugn, han var avslappnad och mjuk. Kändes så härligt att han inte var spänd och krånglig. Han var superfin i hoppningen också när jag hoppa fram.
Sedan var han helt klockren inne på banan, så fiiiiin var han! Kom bra på alla hinder UTOM sista i omhoppningen då han var jätteduktig och tog ett mellansteg och studsa över lätt som en plätt. Som tur var var det ändå ett räcke som var rätt litet, vi fick en hyfsad tid som skulle komma att bli fjärde bästa. Det känns ändå som att vi har fått lite förtroende för varandra nu. Det känns bra inför i morgon också, då jag rider LB och kanske LA.
0+0 fel 4:e placerade! :)

LB Marcellino
Nu var han mycket lugnare och tröttare än i första klassen så jag fick sparka på lite. Mot andra hindret så blev jag lite fast i handen och när han är trött så hinner han inte med med sina framben och petade den bommen. Sen hoppade han helt fantastiskt resten och blev väldigt försiktig efter rivningen. Jag är jättejättenöjd med debuten för han var så fin! Det där petet hade inte spelat någon roll. Vad skulle jag med en vit clearround rosett till egentligen? Nej, jag är gryyyymt nöjd!
Fiiinfina bakben på Pencez där! :D
Filmer kommer när jag hinner ladda upp dem!


Tävling i morgon

YES! YES! YES!
I morgon är det tävling igen!
Det är lokal och jag ska hoppa LC och LB på Lino och LB på Pencez.
På söndag blir det Pencez igen, LB och LA - behöver rida lite mer på honom
eftersom vi inte känner varandra till 100% ännu, men om det känns superbra
i morgon kanske jag skippar LBn på söndag eller nåt - och Ella följer också med
och går LB och LA.
Det ska bli så himla kul, äntligen liksom! :D
Jag sitter och laddar upp här genom att titta på bästa rundorna och gaygala på tv.
Packat lite och fixat har jag också gjort i stallet.
Nä, sjukt taggad är jag! :D
Har ju inte tävlat särskilt mycket på Pencez men debuten i LB är ju inte helt åt skogen förutom att jag
var lite efter i ett par språng.


Motivationen är inte på topp

Nope, min motivation för att blogga är inte på topp just nu. Paus? Nej, jag tror nog inte det, kommer bara vilja börja igen sen. Jag tar nog bort bloggen istället. Men det känns så onödigt så mycket tid som jag lagt ner på att skriva oändliga inlägg om tex. gamla hästar osv.
Men OM jag faktiskt skulle vilja börja blogga igen Kan jag ju bara starta en ny blogg. Men det vill jag ju inte, jag har ju haft den här i nästan 2 år. Ni fattar mina tankar... Men jag vill inte gå runt och bekymra mig över "åhhh idag har jag inte bloggat shiiit....". Jag får typ dåligt samvete av det. Och då känns det bättre att bara ta bort den. Men jag har ju delar av mitt liv NEDSKRIVET i bloggen.
Nej jag vet verkligen INTE HUR jag ska göra. Det känns ju inte direkt heller som att ni VILL läsa.
Jag kanske bara låter den va, bara som den är nu och skiter i allt. Jo, men det är väl kanske inte helt dumt. Slänger kanske in nåt inlägg i veckan om hur det går på tävlingar och hur jag och hästarna mår. ELLER så bara får jag nån slags kick och bara bloggar som satan i gatan. Inte troligt tyvär, men möjligt.
VI FÅR SE! är allt jag har att säga nu efter lite tänkande och överväganden.

Gamla traditioner

Nu ska jag och Bellan ta och spela. Alltså spela ett riktigt spel, inte på datan. Man spelade ju hela tiden när man var liten, men nepp, inte längre, men nu är det dags igen. Hehhehh... :)

Första tävlingen närmar sig

Japp, nu börjar man riktigt känna tävlingssuget igen! Första tävlingen är nämligen i helgen.
Tävlingen är i Södertälje på och jag ska dit både lördag och söndag. På lördag ska jag rida LC och LB på Lino, LB på Pencez.
På söndag blir det LB och LA på Ella och LB och LA på pencez. Anledningen till att Pencez skulle få gå lite mer är att jag och han inte har särskillt många rundor i kroppen och att vi inte känner varandra riktigt bra ännu. Så vi behöver rida lite fler rundor och lära känna varandra bättre. :) Men det känns bra, det är ju inte särskilt högt och extra jobbigt med en extra 90-klass. ;)

Rubrik?

Hejsan allihopa!
Vet att jag inte bloggat något på HELA veckan, men nu gör jag det. Faktiskt så har jag inte ens rört min data på hela veckan (!!!!!!). DET är ovanligt ska jag säga.
Men nu ska jag berätta lite om veckan:
I måndags skola som vanligt, red Pencez och Lino - Ella vilade.
I Tisdags var jag sjuk, rejält förkyld drogade strepsils och nässpray och ipren hela dagen. Äej inte mysigt! Jag var inte ute nånting då förutom att jag tog in hästarna på eftermiddagen, men jag red inget. Mådde lite för dåligt för det.
I onsdags var jag också sjuk och hemma, men något piggare så jag tog ut hästarna på morgonen och red Ella lite senare. Kände inte att jag orkade mera så Pencez fick vila en dag för mycket. :/ Inte så farligt nu egentligen när det är så fördjävligt KALLT! 18 MINUS! naeeej....  Jag skulle ju ha åkt på träning också på kvällen men somsagt - sjuk. :( Så Julia fick rida Lino på min plats istället.
Hörde i alla fall att han var fin! Kul!
I torsdags tog jag mig till skolan iaf dock väldigt förkyld och ont i halsen. Men nej jag ska inte klaga finns dom som har det mycket värre än mig!
Efter skolan red jag Ella och Pencez och plugggaaa.
IDAG så var jag i skolan, kom hem, red Lino och Pencez, båda var väldigt fina i traven, lite tjafsiga i galoppen, men det är ju typ 20 minus så jag red inte så hårt och intensivt.

I Morgon blir det kick-off med samma gamla vanliga klubb - Stora Wäsby Fältrittklubb. Bästa klubben!
Haha ohmygod, Sheila alltså.... xD

RSS 2.0