Turkiet nästa

Har precis varit ute och ridit Pencez i ösregn efter att ha kommit hem från årets skolavslutning, denna gången åttonde klass! Är faktiskt väldigt nöjd med mina betyg i överlag, kunde gjort några saker

bättre här och där men ändå nöjd!

NU i alla fall måste jag packa klart för om cirka 2 timmar rullar vi mot Arlanda och Turkiet! Såå himla nice :D 17.50 avgår planet och jag vet inte så mycket om själva stället eller nåt, men det heter Belek och nästa vecka stiger temperaturen över 35 grader :oo

Kolla vad man möts av när man kliver in i köket!

Bilder från Strömsholm

 

Vad är det med denna lilla ponny?

Pencez har återigen hoppat helt felfritt även detta meeting, han fullkomligt njöt av att tävla inne på Strömsholm! Felfri och femma i torsdagens LA och felfri och 7:a i fredagens LA+5. MEN, i lördags på självaste lag-SMet så var vi felfria ända in i mål, men när jag kommit ut från banan så säger de att de korrigerar resultatet till 4 fel då en säkerhetsskålla löst ut på hinder 7a, men vad jag vet var han inte i det hindret så Lena och mamma gick och pratade med domare och hela faderuttan. Då säger banbyggaren att jag visst var i hindret och att bommen ramlade när jag hoppade C-hindret i kombinationen vilket man ser på filmen att så fallet absolut inte var och alla som jag pratade med som tittade kunde inte se en fallen bom. Men han satt tydligen rätt nära och jag vet inte vad som var rätt och fel när han sa så. En sak som jag dock tänkte på var att ponnyn innan mig kom alldeles fel in i kombinationen och var i det hindret så det kan ha varit att skållan löste ut då, men de missade att kolla det. Jag vet inte.
 
Det spelar ändå ingen roll förutom att det står 4 fel istället för 0 i protokollet, men vad vi vet är att han inte rev så han har hoppat felfritt. 
När det sedan stod klart att vi inte gick till andra omgången efteranmälde vi till MSVBn efteråt eftersom jag ändå hade tänkt starta två MSVBer den dagen och det skulle vara kul att få en extra start på Strömsholm igen! 
Dock öppnade sig himlen och regnet forsade ner 10 minuter innan jag skulle gå in först av C-ponnyerna så banan hann bli blöt och geggig på vissa ställen och både jag och Pencez var geeeenomblöta. I alla fall så red jag och kunde knappt se hindrena då regnet piskade mot ansiktet hela tiden och jag råkade starta ett par sekunder försent i en A:0 vilket var synd. Jag höll i alla fall planen och red bra och svängde där jag kunde och tiden blev ändå hyfsad visade det sig och vi kom i mål helt felfria IGEN! Ingen lyckades sedan rida snabbare och jag fick min första vinst i MSVB! :D Han är ju helt fantastisk! 100% felfritt har han hoppat med mig i år!
 
 
 

Felfri och 7:a i dagens LA+5!


Fina Pencez!

Felfri och 5:a i helgens första klass, nat. LA!Påväg till Strömsholm!
Uppsala

Påväg till Uppsala nu och Celsiusskolan och Julias utspring, fatta hon tar studenten!!!! :o
Sen vid tre kommer massa gäster till hennes mottagning och vi ska käka massa pajer, men jag måste däremot rida och packa allting inför STRÖMSHOLM! Shit... Rida på stoora gräsbanan där, vilken känsla! :D Feeeett skoj

woooop

Första gången jag bloggar från denna coola blogg.se app. Vet dock inte hur bra den är ännu, men nu när jag äntligen skaffat den kan ni kanske räkna med en aning mer uppdatering (blir ju mycket smidigare nu liksom) ;))) Tänkte i alla fall försöka lägga upp nånting från Strömsholm och allt som vi ska till i heeeelgeeen!!!!! Shit! Kan ni fatta??
RSS 2.0