Ellas rajdapass

Det har inte blivit mkt ridning nu när vi inte äger Ture längre. Idag har jag t.ex. bara ridit Ella.

Hon var i alla fall sjuuuukt fin :D Red barbacka.
Jag gjorde ovanligt mycket skänkelvikningar och flyttningar. I och med det blev hon lösgjord och fin.
I galoppen fick jag kämpa lite för att få ihop henne, men det fick jag tillslut! Och då blev hon UNDERBAR! Jag tycker nästan att det är lättast att rida barbacka eftersom då kommer jag åt henne bättre. Och det lönade sig idag iaf. Enda nackdelen är att när det är varmt, som idag, så blir hästen svettig under mig och då kommer hästens svett erl inte vet jag om det är lite svett på mig oxå xD men aa då kommer hästens svett på mig och typ läcker igenom ridbyxorna så det klibbar jättemkt när man har hoppat av och det känns liiite ofräscht ;)

Löshoppningsfilm

Jag gissar att ni vill se en film på lille Marcellino. Juste vi tänkte att han ska kallas för Lino, inte för Linus (Stella ;)) Det Går inte för mamma hade en häst förut som hette Linus så så det blir konstigt ;)Stavfel

Hahah jag fick reda på att jag har stavat fel på nya ponnyns namn. Det stavas Marcellino inte Marselino... Heheh förlåt Marcellino.

Edsbro-filmerna

Hejhallå! Nu kommer filmerna från Edsbro!!!!! :D


Labbolina LA


Ella LA


Ella Div.1 lag LA

Labolinas lagklass blev det ingen film på :/

Marselino

Marselino heter han ja. Vi vet väl inte riktigt vad han ska kallas för än. Har ni något förslag? Han är en brun valack från tyskland. Han är endast 5 år gammal och hoppa kan han definitivt. Han hoppar jättebra med bakbena speciellt, men det är dom som är viktigast för man kan inte fixa till bakbena utan dom är som de är lixom. Han är iallafall väldigt söt, men ganska tunn och spetig, fast han är 146 cm i mankhöjd och blir troligen någon centimeter större eftersom han fortfarande växer lite :)
Vi provred honom söndagen den 29 maj 2011 hos en kille som heter Fredrik i Nyköping. Tyvär kommer vi inte hämta honom i veckan utan det blir på måndag eftersom Ture åker på Söndag.
Bilder från provridningen:


Fredrik och Marselino


Hans fina bakben :) (jag rider nu)


Galopp


:):)


Annan bild på fina bakben :)


Bakben igeeen xd


:)


Fin heezzt :)

Jaa, det var lite om Marselino dårå :) Jag kommer såklart berätta mkt mer när vi får hem honom på måndag :)

Ny ponny!

Japp!! Jag är huuur glad som helst! Idag besiktigades min nya ponny och gick igenom!! Vi kommer inte kunna hämta hem honom idag tyvär... Ture står ju fortfarande kvar här, men han ska flytta till Valla i helgen och vi hämtar den nya på måndag då alltså :) Jag lovar att ta MASSOR med bilder på honom så ni får se!
Jag skriver ett eget inlägg om honom sen, det blir bättre! Nu ska jag förmodligen gå ner till stallet...

Fin ponny

Idag har jag varit räääätt så upptagen. På morgonen åkte vi till Nyköping och provade två fina D-ponnysar. Och efter det tills nu har jag varit i stallet.
En av D-ponnysarna vi provade ska besiktigas i morgon så det blir spännande :)

Rensa

Jag såg nyss att jag verkligen måste rensa mina bilder och filmer och sånt. Det finns bara 3,60 GB kvar av 116 MB. Och det går ju inte om jag vill ladda in nya bilder och filmer ;P
Typ så full är den och illröd :/

Tävlingsresultat

Det gick väldigtbra tkr jag :)
i morgon ska jag åka och prova hästar så nu berättar jag bara kort om tävlingen...

LA Labolina bed A:0
Hon var fin å sådär jag red väl inte helt perfekt kände jag men hon kämpade på och vi var felfria :D Kom första utanför placering...
Ella LA bed A:0
Guuud hon va helt fantastisk och hoppade super! Helt otroligt :D Ella är bäääst :D <3 Vi nollade och kom femma! :D
Så nu har jag bara två nollor kvar i LA för att kvala till MsvB :)
Nya skydd hade hon oxå :D

Labolina lagklass LA
Det var en svår bana helt klar eftersom över halva startfältet blev uteslutna av alla kategorier.
Många fick problem på trekombinationen som var en oxer in och räcke räcke ut. Oxern in var väldigt bred och Labolina hoppar ju så himla runt och fint över oxrar och när det är lite långt till b-hindret i en kombination får hon det långt och det blev så nu så hon kunde knappt klara det, egentligen skulle jag tryckt på lite i landningen men det gjorde jag inte :/ men grejen va att när vi hade kommit ut ur kombinationen så ramlade tyglarna över huvudet på Labolina så tyglarna va lixom borta från halsen och var helt omöjliga att rida med så jag fick dra i tygeln och Labolina snurrade runt på en volt, sen lugnade hon ner sig, blev ju ganska stressad av de där. Då kunde jag föra över tyglarna över huvudet på henne igen och red på kombinationen och hon var jättefin jag var medveten om de nu så det var inga problem att hoppa trebombinationen då :) Så jag är nöjd men jag fick MASSOR med tidfel och det vra dåligt för ingen funktionär elr nån kom hjälpt mig dom stod lixom bara och kollade på... :/
Ella lagklass LA
Skitfin här med, ryttarmiss på tvåan då jag lägger henne lite nära och blir kvar i handen så hon petade den. Men annars kändes det suuuuper jag är jättenöjd verkligen :D
Labolinas lag lyckades VINNA!! Vi vann på stört dåliga 26 fel!!! xd haha vi trodde att dom skämtade när dom sa så i speakern ;) Men i och med det blev vi även TOTALSEGRAE för andra året i rad!! :D
Wihooo :D

Fräsch och nyduschad cheyy

Efter en lång och intensiv tävlingsdag i Edsbro är jag nästan död, inte lika död som jag var efter Milen i måndags men näst intill faktiskt. Men jag känner mig lite fräschare efter den varma duschen! ;)
hahah och nu undrar ni vf jag inte skriver resultatet men jag skriver de i ett inlägg sen :)

hejhallåochgodnatt

hejhallåochgodnatt!
Nu ska jag sova, ska nämligen knoppa Ella i morgon bitti och jag måste gå upp en timme tidigare då för jag är suger på å knoppa och måste ha tidsmarginaler vetni ;)

Gammalt ragg

Heheh hittade några filmer på Julia och Ella från lag-SM på Gotland för 3 år sen som Lottie hade lagt upp. ;)

Hoppningen:


Terrängen:Lägger inte upp dressyren, för det är rätt så trkåigt å titta på ;)

Prisutdelningen:

Hahahhaha asgarv när riddaren dansar xD haha!! xD
PS. tydligen tog filmen slut så man fick tyävr inte se själva ärevarvet :/

Tävling 28/5-2011

I morgon ska jag tävla, vilket ni kanske inte visste, så nu har jag vart nere å packat. Det blir båda som får åka med. Labolina och Ella. Det är div.1 finalen (som går i LA), egentligen skulle SWFRK (hemmaklubben) ha med två lag som i de andra omgångarna, men det blev för lite folk så antagligen stryker vi ett av lagen.
Jag rider först en förklass med båda två som går i LA och är bedömning A:0. Här kommer startlistorna:

Labolina förklass LA bed A:0
7/8
Matilda NavrénStora Wäsby FRKFlying LabolinaOkänd - OkändOkändCecilia Navrén61
Ella förklass LA bed A:0
15/30
Matilda NavrénStora Wäsby FRKEldstormOkändImp TysklandCecilia Navren62

Den som orkade...

... läsa det HÄR inlägget om träningen är bäst, haha såg typ nu att det blev ganska så långt ;P

Träningen igår...

Nu ska jag berätta om träningen igår :) Det var Ella jag tränade med.
Vi började med att flytta för skänkeln längs väggen som vanligt. Då får man lite hjälp med att skjuta in bakdelen.
Sen gjorde vi lite övningar i galopp.
Nu kommer jag inte ohåg vad vi gjorde först, men jag tror att det var så att vi hoppade som en 8:a på en halvan av medelinjen. Ena hindret var en oxer, först lågt, andra ett smalhinderräcke. Sen låg det även en bom i mitten. Smalhindret höjdes lite vartefter. Det låg väl på 110 som högst.
Därefter hoppade vi på ena långsidan en 3studs kombination. Alltså först 3 st 60 cm hinder, sen ett galoppsprång och sen 3 st 60 cm hinder till. Bra för Ella dehär. Hon behöver bli snabbare i sina bakben när hon hoppar.
Sen tog vi (funktionärerna, föräldrarna alltså) bort sockerbithindrena som ingick i studskombinationen och gjorde en linje med två räcken. Det gick bra å sådär. Jag fick hoppa lite högre. Räcket ut var 120 cm från båda hållen.
Så det blev som en trekombination med bara räcken. Två galoppsprång mellan varje hinder.
Vi hoppade först igenom den nåra gånger åt varje håll. Problemet som gör att Ella river ibland är att jag inte "spänner bågen" satt säga. Jag  måste fånga upp mer på ytter och ha lättare innerhand och få skänkeln att inverka en aning mer. Om allt sådant faller på plats kan vi hoppa dom största klasserna, trots att hon inte hoppar HELT awesome i tekniken. :) Men det är ju bra att det finnns nåt att jobba med annars skulle det ju bli tråkigt att rida.
Iallafall, när vi hoppat igenom den höjde Haking mittenhindret till 120 och Ella hoppade lika fint som innan. Det har verkligen gått bra för mig på alla dessa Hakingträningar. Ella har interivit en enda bom på dessa tre träningar. Stannar gör hon ju aldrig och har aldrig gjort det med mig. Men det finns en massa annat att jobba på nu och det är ju bättre än att hästen har svårt att klara hindrena utan o riva ;)
Som avslut hoppade vi en bana på 6 hinder (trekombinationen två gånger). Den banan låg nog på mellan 110 - 120. Hon hoppade jättefint där med :D
Jag är jättenöjd med träningen och mamma filmade men dom är så sega så ni får väl se dom nånannan gång :P
Ella är såååå himla fin! :D

HAHA BRAA MATILDA

HAHAH! Jag såg att Matilda hade uppdaterat bloggen gryym hon är asssooo ;) <33

Träning

Hellluu! :)
Idag har jag vart på träning så blir inte mkt bloggning tänkte blogga mer i morgon ledsen för min dåliga bloggning igår oxå :/
Turelusen reds av sina nya ägare idag

Förlåt, de är jag igen.. ):

Kunde inte hålla mig, Matilda här.
Eftersom Matilda inte bloggar nu verkar de som så är de ju alltid bra att ha bloggen uppdaterad! Annars är de ju lätt att man tappar läsare.. Så jag tänjte göra ett lätt litet inlägg här, även fast jag inte har någon aning om vad jag ska skriva om.. Aja, jag kommer på.
eehh...
..
yes...

Lite om dagen kanske?
VISST!

Jo, klart man varit i skolan. Chilldag idag, nice nice. Aja, ne.. på morgonen så red jag dojjan, efter skolan hade jag asont i benet av någon anledning och var AAAAAPAAAA allergisk, ååh hatar de! Och nös typ 135653 gånger varannan minut och aa, jobbigt värre.
Kanske är hemma från skolan imorgon också, får se.. Men aa, hur har eran dag varit? Kommentera hörrni!
Nu tänkte jag säga adjö till vännerna jag chattar med, röja upp lite i mitt rum och sedan ta en kopp te som vanligt sedan lägga mig! Så skönt sååå!
Men ni får simma lugnt bloggläsare, och.. aa, ta de bara chill så ska ni se att allt löser sig, bye!
Så jäkla bra

CHA CHA BLOGGEN

Matilda här
Såg att Matilda skulle göra en header till sig själv så hon kommer inte blogga så mycket nu, denna tid men hoppas och säkert senare!
Aa, Matilda ville att jag skulle göra ett inlägg så då gör jag de! Kanske ploppar in en inlägg lite då och då från mig om Matilda vill de, haha, så va beredda på de. ;) 
Yes, snart ska jag dricka te och göra ordning mig, imorn är de en ny och härlig dag! 
Idag på kvällen, typ nyss tog jag lite EGO PICS .. haha , aa utomhus, här får ni lite smakprov på dom, mihihiiiii


Aja, orka ladda in fler bilder, heheehehehehehehee, godnatt ! ' - '
hihi

Nytt på G

Nu håller jag på en ny design till bloggen så jag tar ganska mycket tid åt det istället för bloggning när jag är inne på datan. Men MATILDA kanske vill göra ett inlägg eller flera?????????????????????????????  :)

Fyfaaaan

Jag är helt dööööööd!!!!
Idag hade vi "milen" i skolan. sjuuuukt jobbigt

ÄR DE INTE NERELL HÄR?

aa, jag bjuder på en rätt sexig bild på mig.
Yes, Matilda Nerell här, tänkte blogga lite på Navréns blogg, göra ett inlägg här, för Navrén gör ett inlägg på min blogg! :D
Jag har egentligen ingenting att säga.. Men aa, Navrén är rätt så korkad och kag har chattat med henne väldigt lång stund idag! Hehehehe, och smsat åå aa... massa grejer. Helt enkelt en cool brud bara.
Men aa, nu får ni simma lugnt så fortsätter jag lyssna på "när du strippar och klär av dig är de samma grej, samma grej"


Haha, söta Matilda på min lille hest. (:

På tävling

Idag var jag på tävling med Bellan och Labolina. Dom hoppade en LC och var dubbelnollor och kom 2:a! :) Grattis ;)
Jag är jätteavundsjuk på Bellans rosett somhon vann, den va verkligen ascool. Kan lägga upp en bild sen... Tävlingen var på Täby RC som är en sjuuuuukt fin anläggning. Det var ju där Stora Wäsby hade kick off (som jag var med på) :)
Ridhuset

Matilda har ny blogg

Matilda har ny blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://matildanerell.blogg.se/

I will never forget you

I will never forget you! <3

Tjööööött

Det är faktiskt inte så konstigt att jag sitter å gäspar varanann sekund eftersom jag har sovit typ 6 timmar i natt... -.-
Inte najs assooo :/
Jag är bara tvungen att lägga upp Irlands bidrag till ESC... Asså jag har ingen aning om varför men jag sitter typ å lyssnar på den hela tiden... Men en grej bara, dom dansade jävligt fult + att deras kläder INTE var särskilt coola/snygga annars var den ju helt ok... Undrar faktiskt ändå lite över varför jag sitter å lyssnar på den hela tiden, haha stört xD


Fixade

Hehe jag tog och fixade mina rosetter så att det får plats
lite fler. Dessutom satt dom helt snett och dåligt förut.
Vet att bilden har världens sämsta kvalité, men jag
hittade inte den där sladdjäveln så jag fotade
med webbkameran på själva kameran!


Åhh varföör??

Jag börjar faktiskt tro att jag har något slags inbyggt fel, för jag vaknar alltid och då menar jag verkligen alltid runt 07.00-07.30 på helger OAVSETT om jag har somnat sent elr tidigt! Det spelar tydligen ingen roll, jag bara vaknar då liksom... :/ Det är faktiskt lite jobbigt :/
______________________________________________________________________________________
Nu till en helt annan grej. Kommer ni ihåg när jag skrev för nåra dagar sen att jag skulle fota mina födelsedagspresenter? Okej bra, jag kom på att jag får ju presenter idag igen eftersom vi har släktpartyy här idag ;) Så jag tänkte lägga upp alla samtidigt istället om det är ok? :)
Hahah skitful random gammal bild på min första egna powni xD

Ledig

Jag kom på en sak som jag inte hade berättat! Jag har nämligen varit ledig idag, vi hade studiedag! :D Det var jätteskönt verkligen att ha det. På förmiddagen släppte jag först ut hästarna sen gick jag och Amanda upp och åt frukost. Efter frukosten red vi. Jag red på Labolina och Amanda på Ella. Ture fick vila. Vi red först lite på slingan sen uppemot högvreten. Vi "galopperade" i backarna (hehe blev mest lite snabbgalopp). Det gick iallafall bra. Nu har jag precis tittat på Little Miss Sunshine.


Kommentarer

Ida Krantz <333 om Snabb:
Bra Matilda <3 shit va snabb du e <3 :D <33333
IP: 109.58.234.82

svar: yees, hehe snabb och snabb vetjainte driekt xD <33333

matilda om Snabb:
Haha bara att Usain Bolt springer din tid på 100 meter, haha! :D Fett duktig du är. :) <3
IP: 78.69.214.115

svar: yeahh... kan ju alltid hoppas på å bli snabbare... hehe tack :) <33

Stella om Asså jag har svårt med rubriker...:
Oho stora Wäsby ägeeer jue!!!! Och självklart ni me!!! <3
IP: 95.193.128.241

svar: jaa visst äger stora wäsby?? :D tack så mkt du med!! :D <3

Ellen om Södertörnfilmen!:
Hallå LB för D-ponny är inte 1 m det är 0,90....
IP: 90.142.142.249

svar: jopp faktiskt är LB för D-ponny 1m...

Anonym om Paus:
Så tråkigt. :( Lova att blogga senare, för du har så bra blogg! :D <3
IP: 78.69.214.115

svar: jaa internet suger.... tack så jättemkt blir jätteglad av sånna här kommentarer :D <3

:@

Assåååå näääääj nu fuckar internet.... :@

Nu är filmerna redo för visning på bloggen :)


TureLabolina

Wohhooohh

Yeyyy vi fick sluta en HEL mattelektion tidigare idag! Så vi slutade 10 i 2 istället för 20 i 3!! :D Skitnniice!!
Så nu är jag hemma och ska äta enchilada till mellanmål, göött. Sen drar jag ner till stallet och rider och grejar ni vet ;) Tänkte lägga upp filmerna från roslagen nu oxå :)

Grattis mig!

Grattis mig idag! Jag fyller tonåring! wohooo xD Hela 13 år är jag nu!! :D Skojsigt läään! ;)
Jag väcktes i morse av att min familj sjöng (falskt) men aa. Och precis då när jag vaknade fattade jag inte varför dom väckte mig, men sen kom jag på att jag fyller ju år heheh så då garvade jag (inombords) :)
Jag har fått mest kläder. Två typ "hästgrejer" fick jag, men det behövs ju inte att jag får bara massa sånt för jag får ju det ändå utan att jag måste fylla år ;) hehe :) Juste tänkte fota mina grejer och lägga upp i morgon ;)

Tävlingsresultatet från i söndags blev försenat

Det var i allafall en toppendag! :D
Inledde dagen med en LB bed A på Ture:
Han var skitfin och tog tag, hoppade och bjöd något otroligt! :D Finns inte mycket mer att säga kom inte perfekt på exakt alla hinder men nästan och dom gånger vi inte gjorde det fixade han det! Skitfin nolla! :)
LB bed A:0/A:0 Labolina:
Fin som vanligt. Dubbellnolla och tredjeplats! Missade en sväng i omhoppningen men är inget å grubbla över, fin påni i alla fall! :D Vann rosett, plakett och manochsvans borste!
LB bed A:0/A:0 Ture:
Han var ÄNNU finare i den här klassen och i omhoppningen gasade jag lite och han har ju så stor galopp så man får alltid bra tider med honom och nu räckte tiden hela vägen till VINST! :D Skitkul verkligen :D 1:a och 3:a i samma klass alltså. På Ture vann jag rosett, plakettoch segertäcke som var jättefint :)
Lagklass LB div.1 omg 2 Labolina:
Asså jag vet verkligen inte vad som hände innan start jag hörde inte vilken starttid dom sa att det skulle börja så jag gick på toa i lugn o ro efter jag gått banan. Men när jag kommer ut till mamma som har gjort i ordning Labolina skriker hon att klassen startar o tio minuter!!! Jag får typ panik och skyndar på mig utrustningen och sitter upp på hästen. Som tur var hade jag inte startnummer ett. Men det blev väldigt tajt med tid. Det var nog bra att hon redan hade gått en klass annars vet jag inte riktigt vad som hade hänt...
Iallafall gick det bra inne på banan och vi tog inte dom längsta svängarna för om laget skulle ha slutat på fyra fel elr mer hade det vart bra med lite kortare tid. Nolla och nöjd! :)
Nästa ut i laget var Matilda Mårdh med Joy (C-ponny) som petade en onödig bom som kunde legat kvar, efter henne hade vi två D-ponnysar kvar och först av dom var Isabelle Kardevall med Is som gjorde en jättefin nolla! Sen var det jättenervöst när Anna Krantz red Millan som sista ekipage. Om hon gick nolla skulle vi gå till omhoppning och nollan satte hon och vi blev asglada! :D Nu var det omhoppning som gällde och nu var jag förberedd och redo. Omhoppningen var höjd 10 cm alltså LA höjd. Labolina var lite trött men kämpade på och vi nollade igen! :D Sen nollade även Matilda Mårdh! :D Nu visste vi att om Isabelle gick nolla skulle vi vinna och NOLLA gick hon!! SKITKUL! :D Alltså behövde inte Anna ha någon press och satsade därför lite men det var en bra runda trots nedslaget på sista som var otur! :) Nu vann vi alla ett segertäcke var och rosett+plakett! :)
Det var en riktigt bra dag nolla i alla 5 starter jag gjorde! :)

Filmer kommer sen!Snabb

HAHAH!! Vill ni veta en sak?
Jag är typ snabb! Vi hade friidrottsdag i skolan idag och jag sprang snabbast på 60 meter hela tiden! ;) Jag har ett nytt rekord faktiskt 8.06 sekunder. Fast i och för sig vet jag inte vilken tid jag hade i finalen, men det kändes inte lika fort som då jag sprang på 8.06. :) Haha jaa nu kanske ni undrar vad det var för final... Asså det var såhär vi börjde stöta kula för dagen. Då stötte jag 7.58 meter vilket var längst av tjejerna i klassen. Sen körde vi höjdhopp och då var jag och Amanda grymmast och hoppade 1.20 meter fast jag HAR hoppat 1.25 egentligen men nu rev jag med röven när det blev 1.25... Heheh ^^ Efter höjdhopp körde vi länghopp och då hoppade jag som längst 3.70 meter. Det var en liten besvikelse eftersom jag har hoppat 4 meter förut ;P Och sist spran vi 60 meter som vi sprang 3 ggr var. Jag fick den bästa tiden i hela klassen som var 8.06 och då kom jag till "final" som var att jag skulle möta dom bästa från A och B (jag går i C). Jag vann även finalen, men tyvär glömde jag fråga tiden. Men jag är iallafall snabbast av tjejerna i hela 6:an i södervik, heheheh, kan man inte tro..... ;)
Nästan lika snabb som Usain Bolt är jag! :D

Asså jag har svårt med rubriker...

Nu är jag hemma från skolan och tänkte gå ner till stallet och rida snart. Tråkigt inlägg iknöööv. Skriver om tävlingsresultatet när jag kommer in från stallet igen :)


Ett litet smakprov på hur det gick igår ;)

Jag tror att alla inte visste...

.... att jag tävlade idag för jag kommer inte ihåg att jag skrev det igår xD Det är därför jag typ inte har bloggat nåt idag och igår åkte ju jag å papi till Runsten och kollade på Julia!
Jag börjar med igår... Vi tittade ju på Julia och hon var ganska duktig, debuterade 100klass på Andyponken i fälttävlan! ;) Hon red Zhoraia tidigare i 90 klass och fick 55.5 straff i dressyren nolla i hoppningen och felfri terräng och kom 2:a! :) Sen gick det bra med andy i debuten. Nolla i terräng och hoppning men hade halvdan dressyr men kom iaf 5:a! :)
Berättar om idag i morgon för nu hinner jag inte

Klar för dagen

Nu är jag klar med ridningen för dagen, det känns härligt att ha ridit 3 hästar på förmiddagen faktiskt! Snart ska kanske jag och pappa åka till Runsten och kolla på Julia när hon tävlar med Andy och Zhoraia fälttävlan! Hon ligger på delad andraplats med Zhoraia efter hoppning och dressyr, kulkul! :)
Blir väl mer bloggning senare eller snart ;)
Andypandy hoppar :)

Favoritbilder

Nu tänkte jag lägga upp en av mina favoritbilder på varje hezt! :)
Den här bilden på Labolina är lätt min favorit på henne! Titta bara på
hur hon använder frambenen och hennes fina utsträckta bakben.
Man ser också hur mycket hon använder ryggen och dessutom är hon
ganska högt över! PLUS att jag ser koncentrerad ut och tittar upp på
nästa hinder och ger bra med eftergift, älskar verkligen den här bilden! :)


Jag hade svårt att välja mellan den här och en annan, men det fick
bli den här för jag såg så sur ut på den andra ;P Den här bilden
älskar jag för det ser så himla härligt ut och det är perfekt ljus och
man kan nästan se vartenda vattendroppe som stänker! Jag älskar
att Ella alltid ser så glad ut på bilder hon ser liksom aldrig sur ut på
bilder, det är lite kul men aa! Älskar verkligen bilden! :D


Jaa denna bild säger ganska mycket utan att jag behöver förklara
en massa. Men det ärju sjuuukt hur han hoppar högt över på det där
90 cm hindret! Stört! Man ser verkligen hur han använder ryggen,
sträcker ut bakbenen och har frambena högt! Synd att hjälmen inte
är så snygg, men jag tycker inte att man ska kolla på ridhjälmen... ;P
Men jag diggar min min, den är rätt sammanbiten/koncentrerad venne
riktigt.  Älskar bilden ändå! ;)


Dagens Ridpass

Faktiskt så orkar jag inte berätta så mkt men alla tre blev ridna (Ella, Ture och Labolina) :) Ture och Ella reds ut och Ture var jättepigg, men det var lite jobbigt för det var så himla mkt insekter när man kom in i ett skogsparti och det var inte så trevligt. Ella var pigg! Labolina reds på volten barbacka och jobbades hon var lite stel i början, men blev bra sen så jag är nöjdelinöjd med ridpassen :)
I söndags när jag och Labolina vann! :)

Nu ska det bloggas :)

Nu har jag haft en liten paus faktiskt! :) Blev nästan lite sugen några gånger att bara slänga in ett litet inlägg, heheh!
Jag kan berätta att jag och Labolina vann en LB i söndags, vi efteranmälde till en liten lokal tävling och hoppade endast LB och var dubbellnollor. Det var lite kul! :)
Sen berättar jag nog om ridpassen senare... Aja nu bloggar jag igen iallafall. :)

Paus

Jag tror att jag tar en liten bloggpaus på någon vecka eller två för jag varken hinner eller orkar. Dessutom har jag faktiskt ingen lust och blogga när man vill vara ute när det är så fint väder och allt. Har med andra ord tröttnat lite... Och nej bloggen tas inte bort bara en liten paus så kommer jag tillbaka om minst en vecka! Då kanske jag är piggare på och blogga så sluta inte läsa bara för jag tar en veckas paus! ;)

Jesse-träning

Idag har jag tränat för Ann med Jesse det gick skitbra! :D Berättar mer i morgon tänkte jag för jag är sjukt trött nu,vet att bloggningen inte har varit på topp den senaste veckan, men det är så mkt bara kommer bli bättre hoppas jag :)

G o o d n i g h t ! ! !

G o o d n i g h t S w e e t h e a r t sElla riden idag

Idag har jag bara ridit Ella, det kändes lite konstigt att bara rida en häst! Men jag har så himla myckte läxor som är jättejobbiga och dessutom kunde Labolina vila och mamma tömkör Ture. :)
Ridpasset:
Först red jag ut. Skrittade och travade bara. Hon blev liiiite galen när man skulle rida tillbaka från ekebysträckan. Men då gjorde jag halt, skritt, halt, skritt, halt ;) Det funkade bra tillslut och hon stod stilla i halten. Sen red jag tillbaka och galopperade lite på volten. Ställde henne och försökte få henne lätt i fram vilket kändes ganska bra tillslut. Men jag red inte ihop henne så jättemkt utan det ett ganska lugnt pass. :)
Hon är såååee fiiiieeen!!! :)

HELVETE

Jag blev så jääääävla arg i morse när jag vaknade!!!! fyyyyfaaaaaan!!!! DET SNÖADE! SNÖADE I MAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEMSKT VERKLIGEN! OCH DET VAR JU STORA JÄVLA FLINGOR SOM JAG VILLE MÖRDA!
JaAAA, det var nog den värsta synen i hela mittliv känns det som....
Såhär jävligt såg det ut i morse ja! :@


Och såhär ser det ut just nu

Har inte bloggat mkt nej

rubriken säger ju det mesta. Har tyvär haft väldigt mkt å göra de senaste dagarna så jag har knappt hunnit sitta vid datan så det är därför det har varit så lite bloggning nåra dar :/

Tävlingen

Jag har ridit tre klasser på två hästar today! :)
Jesse LC:
Han var asfin men jag backade lite väl mycket kände jag. Men han var fin och bjöd på allahopåaa hinder och vi blev dubbellnollor, men kom tyvär 2 utanför placering! Men jag var nöjd ändåå! ;)
Jesse LB (MHPC):
Nu fick jag mer flyt och valde att trycka på istället för att korta ihop och det lönade sig bra! Det var en bedömning A:stil så det var ingen omhoppning. Bara 8 hinder och 9 språng men han var asfin iaf! Och VANN stilhoppningen gjorde vi oxå, hehe det var lite oväntat trodde inte att det skulle räcka så långt för pefekt var det inte men bra deffinitivt! ;) Vann ett fett snyggt MH schabrak, grönvit etta rosett, godis och plakett ;)
Ella LB:
Hon var megaasfin och låg på lite men hon hoppade SUPER! :D Det var skitkul! :D Men jag fick ta ganska mycket i henne emellan hindrena så det blev lixom lite dåligt i stilen då men jag tycker inte att det gjorde nånting! Nolla i alla fall och jag var jättenöjd för hon var så himla fin! Vi åkte hem efter LBn så jag red aldrig LAn ;)
SJUKT Nöjd med dagen, bara nollrundor! :D Fina pownies!

RSS 2.0